Detachering

Zoekt u naar experts op het gebied van informatiebeveiliging en privacy? De huidige krapte op de arbeidsmarkt maakt deze zoektocht erg lastig. Het blijkt een uitdaging om geschikte mensen te vinden met de juiste expertise en ervaring.

Als experts opereren wij op elk niveau – operationeel, tactisch, en strategisch – met een flexibele houding om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Voor de tijdelijke inhuur van rollen als information security officer (ISO), corporate ISO, technisch ISO, security architect, privacy officer, of functionaris gegevensbescherming.

Onze experts

Onze hoogopgeleide experts bieden ondersteuning voor zowel kortlopende opdrachten en projecten als voor langere interim inzet en detachering. Of u nu behoefte heeft aan het implementeren van een informatiebeveiliging managementsysteem (ISMS), kennis en ervaring op het gebied van compliance en normeringen zoals ISO27001, NEN7510, BIO, NIS 2.0, het verrichten van een business impact assessment, de implementatie van business continuïteit management (BCM) of het invullen van de dagelijkse operationele taken rondom uw beveiligings- en privacy procedures en controles, onze experts staat klaar om uw organisatie professioneel te ondersteunen.

Vrijblijvend advies
Section Image

De kennis en ervaring van Samoerai

Samoerai heeft een enorme hoeveelheid kennis en ervaring vastgelegd op alle verschillende onderwerpen en methoden en technieken binnen het informatiebeveiliging en privacy domein. Alle professionals van Samoerai zijn getraind in deze methoden en aanpak en hebben alle kennis en ervaring van Samoerai tot hun beschikking. Alle kennis staat ter beschikking aan uw organisatie wanneer u samenwerkt met een expert van Samoerai. In nauw overleg met onze klanten bepalen we welke kennis en expertise gewenst is. Op basis daarvan zorgen we dat de experts aan uw eisen voldoen en uw doelen succesvol worden behaald.

Heeft u een vraag
of wilt u meer informatie?

Weten hoe deze diensten jouw organisatie kunnen ondersteunen? Onze ervaren
consultants helpen je graag! Neem contact op en ons team komt er binnen 24 uur op terug.

Neem contact op
Section Image

Direct advies?

Neem contact met ons op