Isatis Cyber Security

Als Isatis Cyber Security hebben wij al jarenlang talloze organisaties ondersteund op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Met een integrale aanpak op technisch gebied, vanuit (privacy)wetgeving, compliancy en certificeringen als ISO 27001NEN 7510 en BIO. Met de wisseling van de naam naar Samoerai Informatiebeveiliging omarmen we de essentie van wat we altijd zijn geweest: toegewijd aan uw behoeften, waakzaam tegen risico’s, en strategisch in ons denken. De ethos van de Samoerai, ‘Hij/zij die dient’, reflecteert onze missie om de veiligheid van uw wereld te waarborgen en een onwrikbare controle te garanderen over de risico’s die business, beveiliging en privacy met zich meebrengen.

Over Samoerai

Isatis Groep

Met drie decennia aan innovatie en technologische voorsprong, hanteert Isatis Groep, waar Samoerai Informatiebeveiliging (voorheen Isatis Cyber Security) aan verbonden is, de meesterschap in het creëren van vooruitstrevende (web)applicaties. Zowel voor de interne productlijn als voor de uitgebreide projecten van haar klanten, werkt een dynamische groep van meer dan 100 specialisten aan het ontwikkelen van vernieuwende oplossingen en het finetunen van de bestaande producten van Isatis. Dit gebeurt met zorgvuldige afstemming op de nieuwste technologieën, markttrends, en bovenal, de behoeften van de eindgebruiker.

Als een toonaangevende software- en productontwikkelaar heeft Isatis Group zich door de jaren heen bewezen als een essentiële strategische partner voor diverse bedrijven en klanten. Van cyberveiligheid en business intelligence tot digitale marketing, blockchain en softwareontwikkeling: onze toegewijde teams bezitten diepgaande kennis en expertise om elke technologische uitdaging aan te gaan.

Section Image

Direct advies?

Neem contact met ons op